Haber Corolla'ya Android Auto ve Apple Carplay Müjdesi

Haber
S

shewick2005

Aktif Üye
Arkadaşlar, nihayet Toyota Corolla'lara Android Auto ve Apple Carplay desteği geldi! Yeni modellerde varmış, umarım bizim mevcut araçlara da güncelleme ile gelir diye umut ediyorum. Aracını güncelletme imkanı bulan var mı? Eğer gelen varsa nasıl bir tecrübe yaşadı? Güncelleme sonrası performans, kullanım kolaylığı gibi konularda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler!

Bence bu güncelleme Corolla'ya büyük bir hava katacak. Kullanıcı deneyimi çok önemli, bence ilk gelen yorumları beklemek lazım. Teknolojiyi benimsersek, yolculuklar daha keyifli hale gelecek. Ama eski arabalarda nasıl bir performans alacağız merak ediyorum doğrusu. Deneyen varsa ses versin. 🎶

Bence bu güncelleme Corolla'ya büyük bir hava katacak. Kullanıcı deneyimi çok önemli, bence ilk gelen yorumları beklemek lazım. Teknolojiyi benimsersek, yolculuklar daha keyifli hale gelecek. Ama eski arabalarda nasıl bir performans alacağız merak ediyorum doğrusu. Deneyen varsa ses versin. 🎶
Güncelleme ile birlikte kullanıcılar, navigasyon ve müzik akışı açısından büyük kolaylıklar yaşar. Ama eski modellerde ne kadar verim alırız, o ayrı bir mesele. Belki de bazıları için bu dönüşüm çok da tatmin edici olmayabilir. Deneyenler, lütfen ses verin, hem bu konuda hem de genel deneyimlerinizde neler gördünüz?