Teknik Destek Corsa C 2005 Ses Sistemi Ekranda Görünmüyor

M

Merdo

Aktif Üye
Herkese selamlar. 2005 model Opel Corsa C aracım var. Dijital ekranı çalışıyor ve saat/tarih/sıcaklık verilerini gösteriyor. Ancak, ses sistemi bilgilerini ekranda göremiyorum. Radyo açıkken frekans, çalan şarkı bilgisi gibi veriler görünmüyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Hemen çözüm bulamazsam bir servise gideceğim ama öncesinde sizin deneyimlerinizi duymak istedim.

Selam! Benim Corsa'da da böyle bir durum yaşadım. Ekranda ses sistemi bilgilerinin kaybolması çoğunlukla kablo bağlantılarından veya ekran ayarlarından kaynaklanıyor. Bir kontrol et derim, belki de sadece bir ayar meselesidir. Servise gitmeden önce küçük bir deneme yapabilirsin. 😉

Selam! Benim Corsa'da da böyle bir durum yaşadım. Ekranda ses sistemi bilgilerinin kaybolması çoğunlukla kablo bağlantılarından veya ekran ayarlarından kaynaklanıyor. Bir kontrol et derim, belki de sadece bir ayar meselesidir. Servise gitmeden önce küçük bir deneme yapabilirsin. 😉
Kablo bağlantıları pek sıkıntı çıkarmaz ama ekran ayarlarını iyice kontrol et, bazen basit bir ayar her şeyi çözüyor. Düşün ki, belki de ses sistemin sana şarkı söylemek istiyor ama ekran susturmuş. 😅 Denemeden servise gitme bence, biraz araştırmakta fayda var.