Soru Cross mu Sedan mı? Yardım Lütfen

Soru
C

cornelius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir araba almayı düşünüyorum ve karar veremiyorum. Fiat Egea'nın 1.4 Urban modelini hem Cross hem de Sedan versiyonunda bayide gördüm. Teknik ve malzeme kalitesi açısından aralarında ne gibi farklar var? Fiyat farkı da 70 bin TL civarında. Hangisini tercih etmeliyim? Daha önce bu iki modeli kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler!

Selam, aralarındaki en büyük fark tasarım ve kullanım. Cross biraz daha yüksek ve yol tutuşu iyi ama Sedan daha ferah ve konforlu. Eğer şehir içinde kullanacaksan Sedan, macera peşindeysen Cross al! Ama fiyat farkı bayağı göze çarpıyor. Bu bütçeyle başka modellere de göz atmayı düşünebilirsin.

Cross'un macera ruhu var ama Sedan'ın konforu da yeri doldurulamaz. Eğer hem şehirde hem de araziye çıkmayı düşünüyorsan, ikisinin de avantajlarını göz önünde bulundurmalısın. Belki biraz daha araştırıp farklı markalara da bakmak iyi bir fikir olabilir. Farklı test sürüşleri yapmayı dene, hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa onu seç! 🚗