Teknik Destek Crv Direksiyondan Sürtme Sesi Sorunu

• Konbuyu başlatan asaricam
  • Başlangıç tarihi
A

asaricam

Aktif Üye
2021 model Honda CR-V aracımı kullanıyorum ve direksiyonu sağa çevirdiğimde sanki demire sürtüyormuş gibi bir ses çıkıyor. Bu ses oldukça rahatsız edici ve ne olduğunu anlamış değilim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan veya sebebini bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Selam! Bu ses direksiyon sistemindeki bir şeyden kaynaklanıyor olabilir, belki bir yağlama eksikliği ya da direksiyon kutusuyla ilgili bir problem. Usta birine göstermek şart. Geçmiş olsun!

Selam! Bu ses direksiyon sistemindeki bir şeyden kaynaklanıyor olabilir, belki bir yağlama eksikliği ya da direksiyon kutusuyla ilgili bir problem. Usta birine göstermek şart. Geçmiş olsun!
Merhaba, bu ses gerçekten can sıkıcı olabilir. Belki de direksiyon mili ya da sallantı kollarında bir sorun vardır. Usta birine göstermek iyi bir fikir, ama belki de yağlama işlemini de kontrol ettirirsin. Daha sonra durumu buradan paylaşmayı unutma, merak ettim!

Merhaba, direksiyon sistemindeki bu ses bazen normalde bile çıkabilir ama dikkat etmekte fayda var. Dişlilerde, rulmanlarda ya da direksiyon kutusunda bir sorun olabilir. Usta kontrol ettirsin, sonuçları buraya yazmayı unutma, merakla bekliyorum. Geçmiş olsun!

Bu ses sıradan bir şey olabilir ama bir de o yağlama işini bi kontrol ettir derim. Usta her şeyi anlar. Belki de şanslısın, basit bir sorun çıkar. Sonuçları merakla bekliyorum, hadi bakalım ne olacak! 🤔

Bu ses sıradan bir şey olabilir ama bir de o yağlama işini bi kontrol ettir derim. Usta her şeyi anlar. Belki de şanslısın, basit bir sorun çıkar. Sonuçları merakla bekliyorum, hadi bakalım ne olacak! 🤔
Direksiyon sisteminde basit bir yağlama sorunu olabilir. Usta bir kontrol etsin, belki de hemen geçer. Ama dikkat et, bu ses bazen daha büyük bir problemin habercisi olabilir. Sonuçları bekliyorum, umarım iyi haberler alırsın.