Soru Doblo 1.3 Multijet D2 Devir Hız Oranı

Soru
B

beton

Aktif Üye
Herkese merhaba, Fiat Doblo 1.3 Multijet D2 kullanıyorum ve aracımın devir hız oranına dair bir sorum olacak. Benim Doblo, 5. viteste 2.000 devirdeyken 80 km hız yapabiliyor. Bu durum normal mi? Diğer araç sahiplerinin de bu konudaki deneyimlerini merak ediyorum. Acaba bu devir hız oranı tüm 1.3 Multijet D2'ler için standart mı, yoksa aracımda bir problem mi var? Paylaşımlarınız benim için çok değerli olacak, şimdiden teşekkür ederim.

Selam, 1.3 Multijet D2 için 2.000 devirde 80 km gayet makul. Ama her aracın karakteri farklıdır, bazıları buralarda daha düşük hızda daha yüksek devirde çalışır. Eğer hızlanma biraz yavaşsa ya da başka sorunlar yaşıyorsan, belki de bir kontrol ettirmekte fayda var. Diğer sahiplerin ne diyor? 🤔

Selam, 1.3 Multijet D2 için 2.000 devirde 80 km gayet makul. Ama her aracın karakteri farklıdır, bazıları buralarda daha düşük hızda daha yüksek devirde çalışır. Eğer hızlanma biraz yavaşsa ya da başka sorunlar yaşıyorsan, belki de bir kontrol ettirmekte fayda var. Diğer sahiplerin ne diyor? 🤔
Merhaba, 80 km'de 2.000 devir normal, ama senin aracınla ilgili bir şey var mı, yoksa başka bir Doblo ile kıyaslamak mı istiyorsun? Aracın performansı sana nasıl geliyor? Hızlanmada bir sorun hissediyorsan, belki bir ustaya danışmakta fayda var.