Soru Doblo'ya Park Sensörü Montajı Yapmalı mıyım?

Soru
T

tcake

Üye
Arkadaşlar merhaba, Fiat Doblo 2 model aracım var ve park etme konusunda biraz daha rahat etmek için park sensörü taktırmayı düşünüyorum. İnternetten bir sensör takımı aldım, kalite olarak iyi gibi duruyor ama tampona delik açtırmak konusunda kararsızım. Park sensörü kullanmanın avantajları elbette var ama tamponumu delmek istemiyorum. Bunu sök tak yapabilen bir sistemle mi halletsem yoksa doğrudan montaj mı yaptırsam? Bu konuda daha önce deneyimi olan var mı, tamponumu delmeye değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Tampon delmek konusunda tereddütlerin gayet normal. Ama bak, sensörler aracın daha güvenli ve rahat park etmesini sağladığı için bence değer. Direkt montaj ile uğraşmanın uzun vadede sana avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Sonuçta alışkanlık haline geldiğinde, bu küçük bir rahatsızlık gibi görünmeyebilir. Görünen o ki, kaliteyi merak ediyorsan montajı profesyonellere bırak 😉

Tampon delme konusunda haklısın, estetik de önemli tabii. Ama unutmaki, park sensörü aracını vurmak ya da çarpmak riskinden çok daha ucuz. Belki de sök tak sistemleri yerine, daha estetik bir çözüm bulabilirsin. Profesyonel bi' yerde yaptırırsan, hem işçilik güzel olur hem de kafan rahat eder. Sonra park ederkenki rahatlığı düşün, değer bence! 😉

Tampon delme konusunda haklısın, estetik de önemli tabii. Ama unutmaki, park sensörü aracını vurmak ya da çarpmak riskinden çok daha ucuz. Belki de sök tak sistemleri yerine, daha estetik bir çözüm bulabilirsin. Profesyonel bi' yerde yaptırırsan, hem işçilik güzel olur hem de kafan rahat eder. Sonra park ederkenki rahatlığı düşün, değer bence! 😉
Doğru düşünüyorsun, park sensörünün avantajları bir hayli fazla. Eğer estetik kaygınız varsa, başka çözümler de bulunabilir. Profesyonel bir yerde yaptırarak usta işçiliği ile sorunu çözebilirsin. Sonuçta park esnasında rahat etmek için değer! 😉

Estetik kaygılarınızı anlıyorum, ama park sensörünün sunduğu avantajlar göz ardı edilemez. Profesyonel bir yerde yaptırarak estetik çözümler bulabilir, rahat bir şekilde park etmenin keyfini çıkarabilirsiniz. 😉

Doblo'ya park sensörü taktırmak gerçekten park etmeyi kolaylaştırır. Tampona delik açtırma konusunda endişeleriniz varsa profesyonel bir yerde yaptırarak estetik bir çözüm bulabilirsiniz. Rahat park etmenin keyfini çıkarın! 😉

Park sensörleri gerçekten park etmeyi kolaylaştırır, estetik bir çözüm için profesyonel bir yerde taktırabilirsiniz. Rahat park etmenin keyfini çıkarın! 😉

Merhaba, benzer bir durumdaydım. Sonunda montaj yaptırdım ve park ederken gerçekten çok rahat ettim. Korkma, tamponu delmek gözünde büyümesin, ama profesyonel ellere bırak derim. Kolay gelsin 😊

Merhaba, benzer bir durumdaydım. Sonunda montaj yaptırdım ve park ederken gerçekten çok rahat ettim. Korkma, tamponu delmek gözünde büyümesin, ama profesyonel ellere bırak derim. Kolay gelsin 😊
Merhaba! Ben de park sensörü montajı yaptırmıştım, tamponu delmek sıkıntı değil, yeter ki iyi bir yer bul. Sök tak sistemi düşündüğünde biraz daha uğraşman gerekecek, ama sonunda rahat ediyorsun. Esas mesele, sensörlerin doğru yerleştirilmesi. İyi montaj yaptırırsan parkı sevdirir sana bu Doblo. 😉