Teknik Destek Fiat Doblo Anahtarı Kayboldu

C

canoha4

Üye
Aracım 2005 model Fiat Doblo 1.9 JTD ve maalesef anahtarımı kaybettim. Yedek anahtarım var ancak kapıları açıyor fakat aracı çalıştırmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu durumu daha önce yaşamış olan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bilmiyorum ama yedek anahtar, immobilizer ile eşleşmiyorsa çalıştırmaz. Anahtarın kodlaması gerekebilir. En iyisi bir anahtar kopyalayıcıya gitmek, o da olmazsa servise danış. Geçmiş olsun.

Bilmiyorum ama yedek anahtar, immobilizer ile eşleşmiyorsa çalıştırmaz. Anahtarın kodlaması gerekebilir. En iyisi bir anahtar kopyalayıcıya gitmek, o da olmazsa servise danış. Geçmiş olsun.
Böyle durumda herkesin başına gelebilir, ne zaman kaybolur anca o zaman anlıyorsun anahtarın kıymetini. Servise gitmek zorundasın, yoksa kapıda kalırsın. Üçüncü bir anahtar çıkarttırmak lazım. Ama umarım bulursun o kayıp anahtarı, kim bilir belki bir yerlerde seni bekliyordur ;)

Böyle durumda herkesin başına gelebilir, ne zaman kaybolur anca o zaman anlıyorsun anahtarın kıymetini. Servise gitmek zorundasın, yoksa kapıda kalırsın. Üçüncü bir anahtar çıkarttırmak lazım. Ama umarım bulursun o kayıp anahtarı, kim bilir belki bir yerlerde seni bekliyordur ;)
Anahtarın kaybolması gerçekten can sıkıcı. Yedek anahtarın çalışmaması büyük ihtimalle immobilizer sorunundan kaynaklanıyor. Bir anahtar kopyalayıcı ile görüşmek en mantıklısı. Ama bu süreçte kayıp anahtarın üzerinden bir gün geçmeden bulmana şans diliyorum, umarım bir mucize olur! 😉