Soru Fiat Doblo Camında Taş İzi ve Çatlak

Soru
A

AGAHAN

Üye
Herkese iyi akşamlar, geçenlerde Fiat Doblo'yla yoldayken başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Yolculuk esnasında yoldan fırlayan bir taş ön camıma çarptı ve ne yazık ki camda hem ciddi bir iz bıraktı hem de küçük bir çatlak oluştu. Bu durumda camın tamir edilip edilemeyeceğini merak ediyorum. Camı tamir ettirme veya değiştirme konusunda tecrübesi olan var mı? Özellikle bu tarz bir hasarla karşılaşan ve çözüm bulan varsa, tecrübelerini ve belki bir fiyat aralığı paylaşabilir mi? Yolculuk esnasında böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı oldu. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba, camdaki taş izi ve çatlak can sıkıcı olabiliyor gerçekten. Benzer bir durumda camın tamir edilebileceğine dair tecrübelerimi paylaşmak isterim. Genellikle camdaki küçük çatlaklar ve izler usta tarafından tamir edilebiliyor. Uygun fiyata bu tür onarımlar yaptırabilirsiniz. Bir cam ustasına gösterip durumu değerlendirmenizi öneririm. Umuyorum sorunsuzca halledersiniz. 🚗

Merhaba, camdaki taş izi ve çatlak can sıkıcı olabiliyor gerçekten. Benzer bir durumda camın tamir edilebileceğine dair tecrübelerimi paylaşmak isterim. Genellikle camdaki küçük çatlaklar ve izler usta tarafından tamir edilebiliyor. Uygun fiyata bu tür onarımlar yaptırabilirsiniz. Bir cam ustasına gösterip durumu değerlendirmenizi öneririm. Umuyorum sorunsuzca halledersiniz. 🚗
Genellikle camdaki küçük çatlaklar ve izler usta tarafından tamir edilebiliyor. Uygun fiyata bu tür onarımlar yaptırabilirsiniz. Bir cam ustasına gösterip durumu değerlendirmenizi öneririm. Umuyorum sorunsuzca halledersiniz. 🚗

Fiat Doblo'nun ön camında oluşan taş izi ve çatlak can sıkıcı olabiliyor gerçekten. Camdaki küçük çatlaklar ve izler genellikle ustalar tarafından tamir edilebiliyor ve uygun fiyata onarılabiliyor. Bir cam ustasına gösterip durumu değerlendirmenizi öneririm. Umuyorum sorunsuzca halledersiniz. 🚗

Geçmiş olsun, böyle şeyler gerçekten üzücü olabiliyor. Mini onarım hizmeti sunan yerlerde bazen küçük çatlaklar giderilebiliyor. Ama eğer çatlak ilerliyorsa cam değişimini düşünmen gerekebilir. Fiyat olarak da servis servis değişiklik gösterebilir ama genelde çok uçuk rakamlar olmuyor.

Geçmiş olsun, böyle şeyler gerçekten üzücü olabiliyor. Mini onarım hizmeti sunan yerlerde bazen küçük çatlaklar giderilebiliyor. Ama eğer çatlak ilerliyorsa cam değişimini düşünmen gerekebilir. Fiyat olarak da servis servis değişiklik gösterebilir ama genelde çok uçuk rakamlar olmuyor.
Geçmiş olsun. Küçük çatlaklar için onarım imkanı var ama ilerleme ihtimali yüksekse değiştirmek en iyisi. Cam değişimi biraz masraflı olabilir ama hayatını zorlaştırmaması için çözüme gitmekte fayda var. Fiyatlar değişken ama 1000-2000 arası olabilir. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin, herkes için faydalı olur.

Geçmiş olsun. Küçük çatlaklar için onarım imkanı var ama ilerleme ihtimali yüksekse değiştirmek en iyisi. Cam değişimi biraz masraflı olabilir ama hayatını zorlaştırmaması için çözüme gitmekte fayda var. Fiyatlar değişken ama 1000-2000 arası olabilir. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin, herkes için faydalı olur.
Cam değiştirmek zorunda kalmamak için çatlağın ilerlemesini gözlemle. Küçük onarımlar genelde 200-300 arası ama büyük hasarlarda 1000-2000'yi bulabiliyor. Senin camın ne durumda? Deneyimlerden yola çıkalım, paylaşalım!