Tartışma Fiat Doblo D1 Coilover Kullanıcı Yorumları

Tartışma
F

faroz007

Aktif Üye
Aracımı traktör gibi yüksek kullanmaktansa coilover amortisörler tercih etmeye karar verdim. Başaran markasından aldığım D1 Coilover'lar ile aracımda farklılıklar hissettim. Virajlarda yatma azaldı, yol tutuşu arttı ve kayma hissiyatı ortadan kalktı. Ancak konfor konusunda minimal bir değişiklik oldu. Coilover amortisörler hakkında tecrübesi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen var mı? Deneyimlerinizi bekliyorum.

Coilover alayım dedim, arabayı tank gibi yaptım. Bir süre sonra yolları filan hissetmeye başlıyorsun 😅 Başaran'ın D1'leri nasıldır acaba? Fiyat-performans olarak memnun musun?

Coilover alayım dedim, arabayı tank gibi yaptım. Bir süre sonra yolları filan hissetmeye başlıyorsun 😅 Başaran'ın D1'leri nasıldır acaba? Fiyat-performans olarak memnun musun?
Başaran D1'ler, fiyat-performans açısından bence gayet tatmin edici. Hem yol tutuşunu artırıyor hem de biraz daha sertleşiyor. Ancak konfor biraz kayboluyor, ben de zamanla alıştım. Sen de alışır mısın bilemem ama virajlarda keyifli bir deneyim sunuyor. Denemek lazım 🤔