Soru Fiat Doblo Hangi Pakete Sahip?

Soru
M

mustybs

Aktif Üye
Merhaba, geçenlerde bir ilan gördüm ve Fiat Doblo'nun paketi hakkında kafa karışıklığı yaşıyorum. Arabada dijital klima ve otomatik camlar var ancak fonksiyonel direksiyon bulunmuyor. Paketin en dolusu olduğunu söyleyenler var, ancak dolu bir pakette direksiyonun bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sizce bu Fiat Doblo hangi pakete sahip olabilir? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, gördüğünüz ilan muhtemelen 'Premio' paket olabilir. Dijital klima ve otomatik camlar bu pakete uygun, ancak fonksiyonel direksiyon eksikliği kafa karıştırabilir. Bazen sahipleri ekstra özellikler ekleyebiliyor, tam emin olmak için serviste şase numarasından kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Merhaba, gördüğünüz ilan muhtemelen 'Premio' paket olabilir. Dijital klima ve otomatik camlar bu pakete uygun, ancak fonksiyonel direksiyon eksikliği kafa karıştırabilir. Bazen sahipleri ekstra özellikler ekleyebiliyor, tam emin olmak için serviste şase numarasından kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Bence de Premio paketi olabilir. Ama bazen satıcılar kendi isteğine göre bazı özellikleri değiştiriyor. Daha fazla bilgi almak için bir Fiat servisine gitmekte fayda var. Ayrıca, o direksiyonun eksik olması kötü bir durum. Sonradan taktırmak istersen, orijinal parça bulmak zor olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?