Soru Fiat Doblo İçerden Açılmayan ve Kapanmayan Sürgülü Kapı Sorunu

• Konbuyu başlatan berkankilic
  • Başlangıç tarihi
Soru
B

berkankilic

Aktif Üye
Aracımın sürgülü kapısı içeriden açılmıyor ve dışardan tam açtığımda kapanmıyor, kitleniyor. Kendim bir parça kaldırıp çekerek kapatabiliyorum ancak kilitçinin bu sorunu çözemeyeceğini söyledi. Ankara'da oturuyorum, bu konuda yardımcı olabilecek bir usta önerisi olan var mı? Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan herkesin görüşlerini bekliyorum.

Kapı sorunu can sıkıcı. Usta bulmak zor, ama belki de bir kapı tamircisi ile görüşsen daha iyi olur. Tüm kapıları dinamiğe sokan bir ustaya gitmekte fayda var. Yoksa kapı açılmazsa aklımızda kalır. :D

Kapı sorunu can sıkıcı. Usta bulmak zor, ama belki de bir kapı tamircisi ile görüşsen daha iyi olur. Tüm kapıları dinamiğe sokan bir ustaya gitmekte fayda var. Yoksa kapı açılmazsa aklımızda kalır. :D
Ya kapı sorunu gerçekten sıkıntılı. Belki de kapı kilidinin mekanizmasında sorun vardır, o yüzden kapı tamircisi iyi bir fikir. Ankara'da biraz araştır bak, belki de bu işin uzmanı birini bulursun. Kapını açtırmak için canını sıkma, çözüm bulunur elbet. 😊