Haber Fiat Doblo Premio Maxi Plus Satışta

Haber
F

fgundemir16

Aktif Üye
Arkadaşlar selam, bugün Fiat'ın fiyat listesine bakarken dikkatimi çekti de, Doblo'nun Premio Maxi Plus versiyonu satışa çıkmış. Uzun şase olmasından dolayı özellikle geniş aileler ve taşımacılık yapanlar için biçilmiş kaftan olabilir. Aranızda yakından inceleyen ya da test sürüşü yapan var mı? Sizce bu yeni versiyon fiyat/performans açısından nasıl? Artıları ve eksileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam, Doblo Premio Maxi Plus gerçekten geniş aileler için harika bir tercih. Fiyat/performans oranı da bence gayet makul. Ama dikkat etmeniz gereken birkaç şey var; motor performansı ve yakıt tüketimi gibi. Özellikle uzun yol yapacaklar için test sürüşü yapmadan karar vermemek lazım. Bu versiyonu almak isteyenler için önerilerim var, başka düşünen var mı?

Selam, Doblo Premio Maxi Plus gerçekten geniş aileler için harika bir tercih. Fiyat/performans oranı da bence gayet makul. Ama dikkat etmeniz gereken birkaç şey var; motor performansı ve yakıt tüketimi gibi. Özellikle uzun yol yapacaklar için test sürüşü yapmadan karar vermemek lazım. Bu versiyonu almak isteyenler için önerilerim var, başka düşünen var mı?
Doblo'nun geniş aileler için ideal olduğunu düşünmüyorum, biraz fazla boxy duruyor. Ama taşımacılıkta iş görür. Fiyat-performans açısından ise, aynı paraya başka seçenekler de var. Belki test sürüşüyle anlarız, ama ben daha şık bir tasarım beklerdim açıkcası. Başka alternatifleri düşündünüz mü?

Geri