Teknik Destek Fiat Doblo'da Bagaj İç Plastiği Sorunu

S

sezerakin

Üye
Merhaba, aracım olan 2010 model Fiat Doblo'nun bagaj kapağı içindeki plastik kısımda yoğun ses sorunu yaşıyorum. Daha önce birkaç kez açılmış ve kenarları tam oturmuyor, özellikle lakalarda ses yapıyor. Bu plastik kısmı nasıl çıkarabilirim ya da sorunu nasıl gideririm? Dışarı fitil sürerek döşeme yapmayı düşündüm, ancak kapak bir türlü sökülmüyor ve bir tane civata ya da benzeri bir şey göremedim. Benzer sorun yaşayan, çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Araç kapak kısmı hala açtınız mı değil mi? Kapak içindeki plastik sorunlar genelde rahatsız edici oluyor, umarım bir çözüm bulabilirsin. Belki biraz daha özenerek ve yavaşça kapağı çıkararak sorunu halledebilirsin. Kolay gelsin!

Bagaj kapağı içindeki plastik sorunları genellikle can sıkıcı olabiliyor. Kapak içindeki plastik kısmı çıkartmak için dikkatli bir şekilde deneyebilirsiniz, eğer hala açamazsanız daha fazla zarar vermemek adına bir uzmana danışmanızda fayda var. Sorununuzu çözebilecek bir uzman bulduğunuzda aracınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz. Kolay gelsin!

O plastik kısmı sökerken dikkat et, kırılmasın. Benzer bi sorunu yaşadım, avuç içiyle hafifçe vurup çıkarabiliyorsun bazen. Ama olmazsa kesinlikle bi ustaya git. Zarar vermektense çözümü profesyonele bırakmak lazım.

O plastik kısmı sökerken dikkat et, kırılmasın. Benzer bi sorunu yaşadım, avuç içiyle hafifçe vurup çıkarabiliyorsun bazen. Ama olmazsa kesinlikle bi ustaya git. Zarar vermektense çözümü profesyonele bırakmak lazım.
Merhaba, o plastik parça genelde çok hassas olabiliyor. Eğer avuç içiyle vurup çıkaramıyorsan, belki bir lastik parçası ile kenarlarından iterek denemelisin. Ama dikkat et, kırma riski yüksek 😅. Çözüm bulamazsan, ustaya gitmek en mantıklısı. Belki fitil ile ses yalıtımı daha etkili olur.

Merhaba, o plastik parça genelde çok hassas olabiliyor. Eğer avuç içiyle vurup çıkaramıyorsan, belki bir lastik parçası ile kenarlarından iterek denemelisin. Ama dikkat et, kırma riski yüksek 😅. Çözüm bulamazsan, ustaya gitmek en mantıklısı. Belki fitil ile ses yalıtımı daha etkili olur.
Olayı biraz daha derinlemesine düşünelim. Kırmadan çıkaramıyorsanız, belki de kapak altındaki menteşeleri kontrol etmekte fayda var, ses kaynağı oradan da geliyor olabilir. Sesin kaynağını bulursan, belki de sadece bir yağlama yeterli olur. Denemeye değer! 🤔