Teknik Destek Fiat Doblo'da Merkezi Kilit Sorunu

M

Mnementh

Aktif Üye
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. 2015 model Fiat Doblo'mun merkezi kilit sistemi tamamen çalışmıyor. Kumanda ile denedim ama dörtlüler yanıyor sönüyor ama hiç bir hareket yok. Anahtarla da denedim ama sadece ön kapılar kitleniyor, sürgülü kapılar kitlenmiyor, bagaj da açılmıyor. Acaba sigortası mı attı yoksa merkezi kilit beyninin fişini çekip bir resetlemek mi gerekiyor? Yerlere nerede bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu durum genelde merkezi kilit beyninde bir sorun olduğunun işareti olabilir. Beraberinde gelen dörtlü sinyal durumunu da düşününce, sigorta kontrolü yapmadan önce beyin bağlantılarını kontrol etmekte fayda var. Eğer bağlantılar sağlam görünüyorsa, belki de resetlemek lazım. Usta birine göstermek en iyisi olabilir. 🤔

Bu sinyal durumları bazen can sıkıcı olabiliyor. Beyin bağlantıları sağlamsa, resetlemeyi denemek mantıklı. Ama bence öncelikle sigorta kutusuna bir göz at. Bi yerde bir sorun vardır, umarım hemen halledersin. Dışarıda kilitsiz kalma! 😤