Soru Fiat Egea 1.6 Etorq Otomatik Hakkında Yardım

Soru
G

guneygiran

Aktif Üye
Arkadaşlar, öncelikle bayramınız mübarek olsun. 1.6 Etorq motorlu Fiat Egea hatchback bir araç almayı düşünüyorum. Eşim sadece otomatik araç kullanabiliyor. Bu araç hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı? Yakıt tüketimi, konforu, performansı hakkında bilgi paylaşabilir misiniz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bayramınız mübarek olsun! 1.6 Etorq, genelde konforlu ve yumuşak bir sürüş sunar. Yakıt tüketimi de fena değil, şehir içi ortalama 7-8 litre kadar. Otomatik şanzıman da gayet akıcı. Ama performans olarak biraz daha isteksiz kalabilir, özellikle yokuşlarda. Yine de günlük kullanım için ideal bence. Alırken dikkat etmen gereken şeyler; bakım geçmişi ve genel durumu. Bir de, benzinli motorlarda turbo yok, ona dikkat et. 😊

Bayramın mübarek olsun! Egea'nın otomatik versiyonu fena değil, ama yokuşlarda biraz zorlanabilir. Konfor açısından iyi ama yavaş hızlanma can sıkabilir. Yine de güzel bir şehir aracı olur, dikkat etmen gereken tek şey, bakım geçmişi. Bence alırsan birkaç gün sonra alışır eşin de rahat eder. 😉