Soru Fiat Egea Arka Cam Önü Pandizot Sorunu

Soru
S

serkan

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, aracım Fiat Egea sedan ve arka cam önü pandizottan rahatsız edici sesler geliyor. Bozuk yollarda ses yapıyor ve otobanda titriyor. Bu sorunu çözen veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm bulabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu tür bir ses genelde pandizotun montajında bir sorun olduğuna işaret ediyor. Belki bir yalıtım malzemesi eklemek veya bağlantı yerlerini kontrol ettirmek faydalı olabilir. Yoksa bir arkadaşım ses geçirmeyen bir malzeme kullanmıştı, onu da deneyebilirsin. Hani sesleri en aza düşürmek için. Denediniz mi?

Merhaba, bu tür sesler gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Belki de bağlantı yerlerini daha iyi sıkılaştırmak veya ses yalıtım malzemesi kullanmak işe yarar. Bir de, pandizotu kontrol ettirirken, diğer parçaların da sağlamlığına dikkat edin. Kim bilir, belki başka bir yerde de bir sorun vardır. Denemeye değer, bence.

Haklısın, özellikle uzun yolculuklarda bu sesler dayanılmaz olabiliyor. Ses yalıtım malzemesi kullanmak akıllıca bir fikir. Ayrıca, belki de birkaç küçük modifikasyonla durumu daha da iyileştirebilirsiniz. Denemekten zarar çıkmaz 😉