Tartışma Fiat Egea Gösterge Paneli Simetri Sorunu

Tartışma
I

IZMIRLI

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Fiat Egea'mın gösterge panelinde bir simetri bozukluğu mu var yoksa bana mı öyle geliyor, yoksa bu bir hata mı? Bu modele hakim biri cevaplarsa çok sevinirim. Gösterge paneli, özellikle ortadaki dikdörtgen ekran, kesinlikle sola doğru meyilli duruyor. Sanki sol taraftan içeri girmiş, sağ taraftan havaya kalkmış gibi. Eğer kendim biraz sola doğru gelirsem, ortadaki dikdörtgen bildirim ekranını ortalayabiliyorum. Acaba o dikdörtgen ufak ekran mı yamuk, komple panel mi yamuk yoksa bilerek mi yapılmış anlayamadım. Aynı zamanda E46 kullanıcısıyım ve böyle bir durum yok. BMW sürücü odaklı bir marka, yani Egea'daki olayın sürücü ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Umarım öyledir çünkü baya rahatsız etti. Aklıma gelen şey, eğer bu bir hata değilse, güneş yansımasını engellemek için yapılmış olması ya da kadran aydınlatması yüzünden göz yanılgısı oluşması ama onu da sanmıyorum. Bu kadar takılmamın sebebi az da olsa simetri takıntım var ve devamı göz önünde olduğu için takılmış durumdayım.