Tartışma Fiat Egea Kaza Geçirdi, Ne Yapmalıyım?

Tartışma
A

AyhanKut

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde 2020 model Fiat Egea'mla kaza yaptım. Aracımın durumu pek iyi değil, sanırım ön kısmında bayağı hasar var. Düşünmekten kendimi alamıyorum, tamir masrafı ne kadar tutar, sigorta sürecini nasıl yönetmeliyim? Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca, aracımın hasar durumu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kaza sonrası en iyi yol, bir ekspertiz raporu almak. Hasar tespitinde gözden kaçan bir şey olabiliyor. Sigorta süreci de kolay değil, ama sigorta şirketinle hemen iletişim kur, detayları sor. Herkesin başına gelebilir, önemli olan nasıl toparlayacağın. Belki bu süreç sana yeni fırsatlar da getirebilir. Geçmiş olsun, dikkat et!

Geçmiş olsun dostum, kazalar can sıkıcı ama bazen yeni bir başlangıç yapma fırsatı da sunar. Ekspertiz raporu şart, sen okudun mu kaza sonrası neler yapılması gerektiğini? Her şey halledilir, belki de yeni bir Egea hayali kurmak gerekir

Doğru söylüyorsun, bazen yeni bir başlangıç iyidir. Ben de kaza sonrası başka bir modele geçiş yaptım, güzel bir fırsat olmuştu. Senin durumun da buna benzer olabilir. Ekspertiz raporu almayı unutma. Belki de bu işten yeni bir deneyim çıkarabilirsin. Hangi modellerle ilgilenmeye başladın?