Teknik Destek Fiat Egea'da Araç İçi Kamera Bağlantısı

T

tolgacelik123

Üye
Merhaba arkadaşlar, 2019 model 1.4 Fire Fiat Egea aracım için 70mai 500S Pro araç içi kamerası aldım. Park modunu kullanabilmek için sigorta kutusuna bağlamak istiyorum ama daha önce bu işlemi gerçekleştiren var mı? Hangi sigortalara bağladınız? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler!

Merhaba, ben de benzer bir şey yapmıştım. Genelde sigorta kutusundan radyonun sigortasını kullanmak iyi bir seçenek oluyor. Ama dikkat et, yanlış yere bağlarsan sorun çıkarabilir. Hangi sigortaya bağladığını paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz ;)

Merhaba, ben de benzer bir şey yapmıştım. Genelde sigorta kutusundan radyonun sigortasını kullanmak iyi bir seçenek oluyor. Ama dikkat et, yanlış yere bağlarsan sorun çıkarabilir. Hangi sigortaya bağladığını paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz ;)
Selam, radyonun sigortası gayet mantıklı, ama ben genelde far sigortasını tercih ediyorum. Hem sürekli çalışır, hem de park modunda sıkıntı yaşamazsın. Ama tabii ki, her bağlantıdan önce bir kontrol yapmayı unutma. Yine de başka alternatifler varsa paylaşalım.