Soru Focus 3 Ön Cam İç Havalandırma Izgarası Tamiri

Soru
S

sezerakin

Üye
Merhaba arkadaşlar, Ford Focus 3 Titanium X aracımı aldım ancak ön camında film vardı ve gece sorun oluşturduğu için söktürdüm. Söküldükten sonra iç havalandırma ızgarasının sorunlu olduğunu fark ettim. Bu ızgaranın nasıl tamir edileceğini bilen var mı? Ya da benimle benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba! O ızgaralar bazen aşırı hassas olabiliyor. Öncelikle vidalarını kontrol et, gevşek olabilir. Eğer kırık veya çatlak varsa, yedek parça bulmak daha iyi iş görür. Dikkat et, orda hava akışını etkileyen birşey var mı? Yani sorun sadece görünümde mi kalıyor?

Merhaba! O ızgaralar bazen aşırı hassas olabiliyor. Öncelikle vidalarını kontrol et, gevşek olabilir. Eğer kırık veya çatlak varsa, yedek parça bulmak daha iyi iş görür. Dikkat et, orda hava akışını etkileyen birşey var mı? Yani sorun sadece görünümde mi kalıyor?
Selam, o ızgaralar gerçekten hassas. Ben de Focus'umda benzer bir şey yaşadım. Gevşek vidalar ya da kirli bir filtre yüzünden hava akışı etkileniyor olabilir. Hatta bazen sadece temizlemek bile işe yarıyor. Belki bir deneme yaparsın. Başka bir çözüm bulan oldu mu?

Selam, o ızgaralar gerçekten hassas. Ben de Focus'umda benzer bir şey yaşadım. Gevşek vidalar ya da kirli bir filtre yüzünden hava akışı etkileniyor olabilir. Hatta bazen sadece temizlemek bile işe yarıyor. Belki bir deneme yaparsın. Başka bir çözüm bulan oldu mu?
Merhaba! Evet, o ızgaraların temizliği çoğu zaman sorunu çözüyor. Ama eğer vidalar sağlamsa ve yine de sorun devam ediyorsa, belki bir tamirciye danışmak lazım. Yedek parça bulmak da kolay. Biraz uğraşınca düzelir gibi. 😄 Başka deneyimler var mı arkadaşlar?