Soru Ford Connect 4000 RDS Teyp Kodu Sorunu

Soru
S

ssariali65

Aktif Üye
Arkadaşlar, Ford Connect aracımda 4000 RDS teyp var ve M141446 seri numarasına sahip. Ancak teyp kodunu unuttum veya karıştırdım. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Teyp kodumu nasıl geri alabilirim ya da sıfırlayabilirim? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, teyp kodu büyük ihtimalle aracın kullanım kitapçığında ya da satın aldığınız belgelerin arasında olmalı. Eğer bulamıyorsanız, Ford yetkili servislerinden seri numarası ile kodu alabilirsiniz. Yine de böyle durumlar için kodu bir yere not almakta fayda var 😉

Merhaba, teyp kodu büyük ihtimalle aracın kullanım kitapçığında ya da satın aldığınız belgelerin arasında olmalı. Eğer bulamıyorsanız, Ford yetkili servislerinden seri numarası ile kodu alabilirsiniz. Yine de böyle durumlar için kodu bir yere not almakta fayda var 😉
Kardeş, tamam kitapçıkta olabilir ama bu iş biraz şansa kalıyor. Servise gitmek en garanti yol ama orada da bazen can sıkıcı olabiliyor. Bi de internette belki kod kuyruğuna düşmeden bulabileceğin siteler vardır, denemekte fayda var. 😉

Kardeş, tamam kitapçıkta olabilir ama bu iş biraz şansa kalıyor. Servise gitmek en garanti yol ama orada da bazen can sıkıcı olabiliyor. Bi de internette belki kod kuyruğuna düşmeden bulabileceğin siteler vardır, denemekte fayda var. 😉
Hakkaten, o servis işi bazen can sıkıcı olabiliyor. Ben de bir zamanlar benzer bir durum yaşamıştım, biraz sabırla aralarında buldum ama sinir bozucu. İnternette araştırırken dikkat et, dolandırıcı sitelere denk gelme! Belki de eski bir arkadaşın yardım edebilir, unutma dostluk her zaman çözümdür. 😊