Teknik Destek Ford Focus 1 Bagaj Kilidi Nasıl Sökülür?

• Konbuyu başlatan peterszkudelski
  • Başlangıç tarihi
P

peterszkudelski

Üye
Selam arkadaşlar, Focus 1 aracımın bagaj kilidine ulaşmam lazım ama bir türlü nasıl sökeceğimi bulamadım, internette de doğru düzgün bir video bulamadım. Bagaj kilidinin motoruna ulaşmam gerekiyor, acaba daha önce bu işi yapan veya detaylı bilgisi olan var mı? Adım adım nasıl yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam! Ben de Focus 1'de bu işlemi yapmıştım. Öncelikle arka paneli sökmeniz lazım, orada birkaç vida var. Sonra kilidin etrafındaki plastik parçaları dikkatlice çıkarın, motoru göreceksiniz. Ama dikkat, bazen zorlayabiliyor 😅. Kolay gelsin!

Selam! Ben de Focus 1'de bu işlemi yapmıştım. Öncelikle arka paneli sökmeniz lazım, orada birkaç vida var. Sonra kilidin etrafındaki plastik parçaları dikkatlice çıkarın, motoru göreceksiniz. Ama dikkat, bazen zorlayabiliyor 😅. Kolay gelsin!
Merhaba, bagaj kilidini sökmeden önce arka panelin vidalarını iyice kontrol et. Herhangi bir kilidi açan mekanizma varsa onu da gözden kaçırma. Belki de kilidin motoru arızalıdır, o yüzden sonda bakmayı unutma. Başarılar dilerim, umarım kolayca halledersin! 😉