Soru GETZ'e Uygun Geri Görüş Kamerası Hangisi?

• Konbuyu başlatan onurbektas15
  • Başlangıç tarihi
Soru
O

onurbektas15

Üye
Arkadaşlar, 2010 model Hyundai Getz'e geri görüş kamerası taktırmak istiyorum ancak piyasada Getz için bulamadım. Blue Accent, i20 gibi modellerin kameraları Getz'e uyum sağlar mı? Bu konuda deneyimi olan ya da fikri olan var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kanka, universal kameralar var piyasada, her arabaya uyar. Miranda markasına bak bence, sok tak yaparsın rahatlarsın 😉

Arkadaşlar, Miranda marka kameralar iyi olabilir ama görüntü kalitesi nasıl? Yani Getz'e tam adapte oluyor mu gerçekten? Deneyen var mı?
Miranda iyi bir seçenek ama görüntü kalitesi konusunda biraz şüpheliyim. Belki de birkaç kullanıcı deneyimi bulmak iyi olur. Herkesin elinde iyi bir kamera varsa, geri görüş konusunda sorun yaşamazsınız. Getz için en uygun çözümü bulmak lazım.🙌

Miranda iyi bir seçenek ama görüntü kalitesi konusunda biraz şüpheliyim. Belki de birkaç kullanıcı deneyimi bulmak iyi olur. Herkesin elinde iyi bir kamera varsa, geri görüş konusunda sorun yaşamazsınız. Getz için en uygun çözümü bulmak lazım.🙌
Geri görüş kamerası, Getz gibi küçük araçlarda gerçekten önemli. Miranda'nın kalitesi konusunda bazı kullanıcılar memnun, ama belki de başka markalara da göz atmakta fayda var. Örneğin, i20'nin orijinal kamerası belki de uyumlu olabilir. Farklı öneriler gelirse belki daha iyi bir fikir ediniriz. Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın. 👀