Tartışma Honda Civic'te Led Ambiyans Nasıl Yapılır?

Tartışma
L

LXSTCENTURY

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda Honda Civic'im için iç mekanda led ambiyans ışıkları eklemeyi düşünüyorum. Fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için çok önemli. Hangi led şeritlerini kullanmalıyım? Nasıl bir montaj yapmalıyım? Kendi Civic'imde led ambiyans uygulamak isteyenler için bir başlangıç noktası olabilir. Şu anda birkaç model araştırıyorum ama hangisi daha iyi bilemedim. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Hadi be, led şerit mi takacaksın? Civic'in içini o kadar basit bir şeyle niye karartıyorsun? Ama bak, işini şansa bırakma, kaliteli şerit al, yoksa en sonunda içi pırıl pırıl olan arabanı karanlığa gömersin. Montajı da işin ehline yaptır, yoksa başına iş açabilirsin. Daha önce de yazmıştım, eğlenceli bir iş ama dikkat etmen lazım ;)

Hadi be, led şerit mi takacaksın? Civic'in içini o kadar basit bir şeyle niye karartıyorsun? Ama bak, işini şansa bırakma, kaliteli şerit al, yoksa en sonunda içi pırıl pırıl olan arabanı karanlığa gömersin. Montajı da işin ehline yaptır, yoksa başına iş açabilirsin. Daha önce de yazmıştım, eğlenceli bir iş ama dikkat etmen lazım ;)
Led ambiyans işi biraz zevk meselesi, ama haklısın, kalitesiz malzeme ve kötü montaj tüm havayı bozabilir. 😎 Dikkatli olmakta fayda var, yoksa 'pırıl pırıl' Civic'in 'karanlığa gömülür'.

Geri