Tartışma Honda'dan Alfa Romeo Giulietta'ya Geçiş

Tartışma
I

ikosif

Aktif Üye
Alfacı arkadaşlara birkaç sorum olacak. Yaklaşık 10 yıldır sorunsuz bir şekilde Honda aracımı kullandım, ne yolda kaldım ne de bakım dışında servise gittim. Çevremdeki insanların Alfa Romeo hakkında kullandığı ifadeler oldukça pozitif. Şimdi Alfa Romeo Giulietta'ya geçiş yapmayı düşünüyorum. Aranızda Alfa kullanan veya bilgisi olan var mı? Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Alfa Romeo Giulietta hakkında genel olarak ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, Alfa Romeo Giulietta kullanıcısı değilim ama şunu diyebilirim: Alfa, estetik ve sürüş keyfi açısından çok tercih edilen bir marka. Ancak uzun dönemde Honda'nın sunduğu güvenilirliği bulamayabilirsin. Bakım maliyetlerini ve servis bulunabilirliğini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Merhaba, Alfa Romeo Giulietta kullanıcısı değilim ama şunu diyebilirim: Alfa, estetik ve sürüş keyfi açısından çok tercih edilen bir marka. Ancak uzun dönemde Honda'nın sunduğu güvenilirliği bulamayabilirsin. Bakım maliyetlerini ve servis bulunabilirliğini de göz önünde bulundurmakta fayda var.
Alfa'nın ruhu başka. Sürüş keyfi gerçekten muazzam ama unutma, Honda'nın güvenilirliği de pek az markada var. Bakım işine dikkat et derim. Belki bu geçiş seni heyecanlandırabilir ama cebini de düşünmelisin. Arıza olursa çözümsüz kalma ;)

Alfa'nın ruhu başka. Sürüş keyfi gerçekten muazzam ama unutma, Honda'nın güvenilirliği de pek az markada var. Bakım işine dikkat et derim. Belki bu geçiş seni heyecanlandırabilir ama cebini de düşünmelisin. Arıza olursa çözümsüz kalma ;)
Geçiş yapmayı düşünmen güzel, ama Alfa'nın ruhu her ne kadar başka olsa da, Honda'nın o güvenilirliği yanında hiçbir şey. Yani sürüş keyfi harika ama cebini de düşünmelisin. Dikkat et, arıza olursa zorlanabilirsin. Belki Alfa'yla yeni bir macera seni bekliyor ama kayıpları da göz ardı etme.