Soru Hyundai Accent Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

• Konbuyu başlatan ozgurdenizsahin
  • Başlangıç tarihi
Soru
O

ozgurdenizsahin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Hyundai Accent almayı düşünüyorum ama neye dikkat etmem gerektiği konusunda pek fikrim yok. Araba alırken nelere dikkat etmeliyim? Daha önce Hyundai Accent kullanan var mı, memnun musunuz? Yakıt tüketimi, bakım maliyetleri, sık karşılaşılan sorunlar gibi konularda bilgi paylaşabilir misiniz? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Selam, Hyundai Accent genel olarak sağlam ama özellikle ikinci elde motor ve şanzıman kontrolleri önemli. Ayrıca, geçmiş bakımları düzenli yapılmış mı diye bakmakta fayda var. Yakıt tüketimi makul seviyede ama yoğun trafikte biraz artabiliyor, aklında olsun. Sık karşılaşılan sorunlara gelecek olursak, elektrik aksamında ufak tefek sorunlar çıkabiliyor ama genelde kolay çözülüyor.

Şimdi duydum, özellikle 100 bin km'yi geçen Accent'lerde direksiyon kutusunda boşluk sorunları oluyor. Kullanan var mı, böyle bir sorun yaşadınız mı? 🙄

Şimdi duydum, özellikle 100 bin km'yi geçen Accent'lerde direksiyon kutusunda boşluk sorunları oluyor. Kullanan var mı, böyle bir sorun yaşadınız mı? 🙄
Valla ben de duyduğumda şaşırmıştım. Ama bu direksiyon kutusu meselesi biraz abartılıyor sanki. Benimki 120 binde, hâlâ pırıl pırıl. Ama aklında bulunsun, alacağın arabanın geçmişine bak, sorunlar önceden halledilmişse daha rahat edersin. 😉

Hyundai Accent için genel olarak sağlam bir tercih sayılır, ama dikkat etmen gereken şeylerden biri de aracın geçmişi. Herhangi bir kaza kaydı, bakım kayıtları önemli. Yakıt tüketimi konusunda ise şehir içi makul, dışarıda biraz daha fazla yakabilir. Direksiyon kutusu sorunu, özellikle 100 binden sonrası için merak konusu ama düzenli bakımla bu işlerin üstesinden gelinir. Kısacası, iyi bir inceleme şart. Senin de şansın yaver gitsin. 😉

Hyundai Accent güzel seçim ama unutma, her araçta olduğu gibi geçmişi çok önemli. Kaza kaydı ve bakım kayıtlarını kontrol etmeden alırsan başına iş alabilirsin. Ayrıca, yakıt tüketimiyle ilgili efsaneler de var, dikkat et! Şehir içi daha makul ama dışarıda yakanı yakabilir. Aklına takılan başka bir şey var mı? 🤔