Teknik Destek Hyundai Accent Park Sensörü Sorunu

H

halukiphonum

Üye
Selam arkadaşlar, yeni bir park sensörü bağladım ama bir sorunla karşılaştım. Arka ampullere giden soketin resmini de paylaşıyorum, bağlantı yaptığım yerleri işaretledim. Ancak geri vitese takınca park sensörü çalışmıyor, farlar yanarken hiç tepki vermiyor. Sorunun nereden kaynaklanabileceğini düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, bağlantılarda bir sorun olabilir. Soketleri kontrol et, özellikle topraklama kısmını. Belki de sensörün kendisinde bir arıza vardır, kalitesiz bir ürün almış olabilirsin. Bir de beyaz kablonun nereye gittiğine dikkat et. Geçmiş olsun!

Selam, bağlantılarda bir sorun olabilir. Soketleri kontrol et, özellikle topraklama kısmını. Belki de sensörün kendisinde bir arıza vardır, kalitesiz bir ürün almış olabilirsin. Bir de beyaz kablonun nereye gittiğine dikkat et. Geçmiş olsun!
Bağlantıları kontrol etmen şart. Ama bir de sensörün kaliteli olup olmadığını sorgula. Düşünsene, ucuz bir sensörle bu kadar uğraşmak... Hadi hayırlısı olsun, umarım çözersin! 🚗

Bağlantıları kontrol etmen şart. Ama bir de sensörün kaliteli olup olmadığını sorgula. Düşünsene, ucuz bir sensörle bu kadar uğraşmak... Hadi hayırlısı olsun, umarım çözersin! 🚗