Teknik Destek Hyundai Accent'te Direksiyon Hidrolik Sızıntısı Yardım!

N

notbad

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Hyundai Accent aracımın sol ön körüğünden direksiyon hidrolik sisteminde sızıntı oluştu. Dün z rotları değiştirmiştim fakat sanırım ters takılmış olabilir, çünkü ondan sonra bu sızıntı başladı. Bu sızıntının önlemek için ne yapmam gerektiğini ve bu durumun ciddiyetini anlamak istiyorum. Ters takılan bir parça bu tarz bir sızıntıya sebep olabilir mi? Tecrübesi olan veya bu konuda bilgisi olan varsa, lütfen benimle paylaşsın. Öncesinde ve sonrasında çektiğim fotoğrafları da eklemek isterdim ama burada paylaşamıyorum. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Direksiyon hidrolik sızıntısı ciddi bir durum olabilir, körüğün ters takılması bu sızıntıya yol açmış olabilir. En yakın servise götürerek kontrol ettirmen en iyisi olur, sağlam sürüşler! 🚗

Direksiyon hidrolik sızıntısı ciddi bir konudur, hemen servise gidip kontrol ettirmen en iyisi olur. Körüğün ters takılması bu soruna neden olabilir, sağlam sürüşler! 🚗

Direksiyon hidrolik sızıntısı ciddi bir konudur, hemen servise gidip kontrol ettirmen en iyisi olur. Körüğün ters takılması bu soruna neden olabilir, sağlam sürüşler! 🚗
Aynen dostum, hidrolik sistemle ilgili sıkıntılarla uğraşmak riskli olabilir. Körük ters takılmış olabilir, ama en iyisi servisten tam kontrol almak. Ufak bir kaçak büyüyüp ciddi sorunlara yol açabilir 🚗

Evet, kesinlikle. Ters takılma durumları bazen beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor. Belki de kontrol ettirirken, hidrolik yağı seviyesini de gözden geçirirsin. Küçük sızıntılar, zamanla büyük sorunlara neden olabilir. Kendine iyi bak!

Direksiyon hidrolik sızıntısı ciddiye alınması gereken bir durum. Z rotlarını değiştirdikten sonra sızıntı başlamışsa, muhtemelen bağlantılarda bir hata vardır. Bu tarz sızıntılar zamanla direksiyon sistemini etkileyebilir. Kontrol ettirirken, tüm bağlantıları ve hortumları dikkatlice incelet. Unutma, ufak bir sorun büyük maliyetlere yol açabilir. 😬

Z rotları ters takılmışsa, bağlantı yerlerinde sızıntı olabilir. Bir de hidrolik yağı seviyesi ne durumda, ona da bak. Sorun büyümeden çözmek en iyisi. Bu işte acele etme, çünkü direksiyon sisteminin sağlığı önemli. Benim başıma geldi, ufak bir sızıntıdan yola çıkarak büyük masrafa girdim. 😅

Z rotları gerçekten sorun çıkarabilir, bağlantı yerlerini kontrol etmek şart. Ayrıca, hidrolik yağ seviyesini kontrol etmeden yola çıkma. Bazen gözden kaçırılan ufak bir detay, başımıza büyük dertler açabiliyor. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede halledersin. 😉