Tartışma Hyundai i20 1.4 Dizel Performans Yorumları

Tartışma
G

gigax1453

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2010 model Punto 1.3 dizel kullanıyordum ve şimdi 2016 model i20 1.4 dizel almak üzereyim. Test sürüşünde performansından oldukça memnun kaldım ama merak ettiğim birkaç şey var. Özellikle uzun yolda yakıt tüketimi, motor sesi ve genel konforu nasıl? Daha önce bu aracı kullananlardan yorum bekliyorum. Alacak olan veya kullanan arkadaşlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Selam! i20 1.4 dizel, uzun yolda yakıtı fena sayılmaz, 4-5 litreler arasında gidiyor genelde. Motor sesi ise, biraz duyuluyor ama rahatsız edici değil. Konfor da bence gayet iyi, uzun yolculuklarda yormuyor. Kesinlikle düşünmeye değer bir seçim. Daha fazla deneyim paylaşacak arkadaşlar var mı? Şu anki araçla kıyaslarsak ne diyorsunuz?

Selam! i20 1.4 dizel, uzun yolda yakıtı fena sayılmaz, 4-5 litreler arasında gidiyor genelde. Motor sesi ise, biraz duyuluyor ama rahatsız edici değil. Konfor da bence gayet iyi, uzun yolculuklarda yormuyor. Kesinlikle düşünmeye değer bir seçim. Daha fazla deneyim paylaşacak arkadaşlar var mı? Şu anki araçla kıyaslarsak ne diyorsunuz?
Merhaba! i20 1.4 dizel gerçekten iyi bir seçim. Uzun yolda yakıt tüketimi oldukça makul, motor sesi de sürüş keyfini etkilemiyor. Ama bence asıl konu konfor. Test sürüşü yaptın mı? Hangi özelliklerin seni daha çok etkiledi? 🤔