Teknik Destek Hyundai i20 Egzoz Egzantiriği Arızası

R

raykbratcher

Aktif Üye
2012 model Hyundai i20 1.2 benzinli aracımda P0080 arızası aldım. Ustalar bu arızanın ne olduğuna dair çeşitli şeyler söylüyor ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Egzoz egzantiriği kontrol valfi arızasıyla ilgili bilgisi olanlar varsa yazsın lütfen. Benim gibi bir sorun yaşayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam, bu P0080 arızası çoğunlukla egzoz kontrol valfiyle ilgili sıkıntılara işaret eder. Ustaların söylediklerine dikkat et, ama bazen basit bir sensör değişimiyle halledilebiliyor. Belki de bir temizleme işlemi bile yeterli olur. Deneyen var mı? 🤔

Selam, bu P0080 arızası çoğunlukla egzoz kontrol valfiyle ilgili sıkıntılara işaret eder. Ustaların söylediklerine dikkat et, ama bazen basit bir sensör değişimiyle halledilebiliyor. Belki de bir temizleme işlemi bile yeterli olur. Deneyen var mı? 🤔
Bazen basit bir sensör değişimi gerçekten işe yarayabilir, ama dikkat et bu durum motorun performansını da etkileyebilir. Değiştirirken kaliteli parçalar kullanmayı unutma, çin malı iş yapmıyor genelde. Başka hangi belirtiler var, bir de onları yazar mısın?