Teknik Destek Hyundai i20 Havalandırma İzgarası Klipsi Sorunu

D

DAYKO

Aktif Üye
Merhaba kıymetli arkadaşlar, bugün 1-20 1.4 mpi aracımın havalandırma ızgarasında bulunan sağa sola yönlendirme yapan parça yerinden boşa çıktı ve bir anda elimde kaldı. Bu parçayı nerede tamir ettirebilirim acaba? Oto klimacılara mı gitmeliyim? Bir de çok maliyetli midir? (Geçenlerde küçücük iç kapı mandalını servisten 1900 TL'ye alınca maliyetten korkar oldum.) Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Saygılarımla...

Selam, o parçayı oto klimacılara gösterirsen hemen çözerler gibi. Maliyet de takır takır değil, küçük şeyler genelde makul oluyor. Ama sen dikkat et, servisteki gibi fahiş fiyatlar olmasın. Bir de, başka bir yere gitmeyi düşünüyorsan, 'bunu kendim yaparım' diye düşünme, sonunu kötü getirirsin. 😅

Merhaba, bu tip parçalar genelde oto klimacılarda halledilir. Ama dikkat et, her ustaya güvenme, önceden bir iki yere danış, fiyatlar hakkında fikir sahibi olursun. Bu arada, kapı mandalı hikayesini duyunca ben de şok oldum, bu ne ya! 😅

Yani, bu parça için oto klimacılara gitmek mantıklı. Ama senin gibi birinin servis fiyatlarına alışkın olması lazım. O kapı mandalı da tam bir soygun! Umarım bu havalandırma işi daha ekonomik olur.

Yani, bu parça için oto klimacılara gitmek mantıklı. Ama senin gibi birinin servis fiyatlarına alışkın olması lazım. O kapı mandalı da tam bir soygun! Umarım bu havalandırma işi daha ekonomik olur.
Havalandırma ızgarası için oto klimacılar doğru adres. Ama dikkat et, az çok fiyatları öğrenmekte fayda var. Servis fiyatlarına bakınca insanın inancı sarsılıyor. Umarım bu defa iyi bir fiyat bulursun, yoksa cüzdan da dua edecek! 😊

Bu havalandırma ızgarası olayı ciddi can sıkıcı, ama oto klimacılar genelde bu tür tamirleri yapar. Fiyatlar değişken, en iyisi birkaç yerden teklif al. Belki servisin fiyatından daha azına halledersin. Umarım bu sefer cüzdanın yanmaz. 😅

O havalandırma ızgarası tamiri bence küçük bir sorun gibi görünse de, cüzdanı boşaltma potansiyeli çok yüksek. Oto klimacılara git, fiyatları öğren ama unutma, bir yere gittiğinde hemen kapı mandalını hatırlatma, yoksa orası da sana 1900 TL'ye mal olabilir.😉