Tartışma HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 Kullanıcıları ile Deneyim Paylaşımı

Tartışma
M

mericay

Aktif Üye
Hyundai IONIQ 5 ve 6 kullananlar buraya! Aracınızla ilgili yaşadığınız deneyimleri, kişisel tecrübelerinizi, araç için gelen yeni güncellemeleri burada paylaşabilirsiniz. Belki bir sorun yaşayan, belki bir öneri sunmak isteyen ya da sadece keyifli sohbet etmek isteyen var mı? Haydi gelin, Hyundai IONIQ 5 ve 6 ailesi olarak birbirimize yardımcı olalım!

Selam! IONIQ 5 kullanıyorum, 2022 model. Şarj süresi ve menzil konusunda beni çok memnun etti. Ama yol tutuşu tam istediğim gibi değil. Başka kullanıcılar benzer şeyler yaşıyor mu? Deneyimlerinizi merak ediyorum.

IONIQ 5'in yol tutuşu biraz farklı ya, biraz alışmak lazım gibi. Ama şarj süresi gerçekten harika, bence o kısmı çok iyi. Belki de yolda biraz daha deneyim kazanırsan tutuş da daha iyi olur. Diğer kullanıcılar neler düşünüyor? 🤔

Yol tutuşu biraz alışkanlık meselesi bence. Ama IONIQ 5’in şarj süresi müthiş, onu yeri geldiğinde bir avantaja çevirebilirsin. Belki lastik basınçlarını kontrol etmek de işe yarar, ne dersin? Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?