Teknik Destek İ20'de Klima Sorunu Mu Var?

P

presidentmatter

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2012 model Hyundai i20 aracımda bir sorunla karşılaştım. Klimayı açtığımda yeterince soğutma yapmıyor gibi hissediyorum. Soğukken içeriye ayrıca farklı bir koku da veriyormuş gibi geliyor (motor kokusu değil ama tam olarak ne olduğunu da anlayamıyorum). Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan ya da bu konuda bir fikri olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Selam! Klimanın soğutmaması genelde gaz kaçaklarına ya da filtre tıkanmasına bağlı olabilir. Koku mu? Muhtemelen sıcak havayı soğutan evaporatörün kirli olmasıyla alakalı. Bir bakıver, belki temizletmek gerekebilir. 💨

Selam! Klimanın soğutmaması genelde gaz kaçaklarına ya da filtre tıkanmasına bağlı olabilir. Koku mu? Muhtemelen sıcak havayı soğutan evaporatörün kirli olmasıyla alakalı. Bir bakıver, belki temizletmek gerekebilir. 💨
Selam! O koku biraz can sıkıcı olabilir. Belki de kondens suyu birikiyordur temizlenmemiş olan. Klimanın bakımı çok önemli, gözden kaçırma. Belki de bir bakım yaptırmak iyi fikir olur.

Geri