Soru Kayseri'de Suzuki Servis Önerileri

Soru
S

sirius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Kayseri'de SX4 aracımın bakımlarını yaptırabileceğim güvenilir bir özel servis arıyorum. Daha önce bir yerle çalışmadım, sizin tavsiyelerinizle en iyisini bulmak istiyorum. Bilgisi olan ya da daha önce buralarda servis deneyimi yaşayanlar varsa, yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler!

Kayseri'de birkaç yer var, ama en iyisi bence Berk Otomotiv. Güzel işler çıkarıyorlar. Bir de Şahin Usta var, güvenilir. Ama sen onlardan herhangi birine gitmeden önce mutlaka birkaç kullanıcıdan geri dönüş al. Tüketici dostu olmak şart. 😉

Kayseri'de birkaç yer var, ama en iyisi bence Berk Otomotiv. Güzel işler çıkarıyorlar. Bir de Şahin Usta var, güvenilir. Ama sen onlardan herhangi birine gitmeden önce mutlaka birkaç kullanıcıdan geri dönüş al. Tüketici dostu olmak şart. 😉
Berk Otomotiv gerçekten iyi bir tercih, ama Şahin Usta'nın da efsane bir itibarı var. Bu işi iyi bilen ustalarla çalışmak önemli. Aracın bakımını yaptırdıktan sonra deneyimlerini de paylaşmayı unutma, yeni gelenler için faydalı olur. 😊