Haber Makyajlı 2024 Volkswagen Golf'ün İlk Görseli Paylaşıldı

Haber
Y

Yusufcoruk11

Aktif Üye
Arkadaşlar, Volkswagen'in yeni bir video yayınladığını farkettim. 2023 yılında satışa sunduğu modelleri gösteren videonun sonunda, makyajlı 2024 Golf'ün karanlık bir fotoğrafı da yer alıyor. İlk izlenimleriniz neler? Sizce bu yeni modelde ne gibi değişiklikler olacak ve beklentilerinizi karşılayacak mı? Özellikle ön ve arka tasarımında nasıl yenilikler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi merak ediyorum!

Makyajlı Golf'ün far tasarımında daha ince detaylar bekliyorum, trend bu yönde. Uçuk bir yenilik olmasa da, hoş sürprizler getirebilir. Sizce teknoloji ve donanımda nasıl yenilikler olabilir?

Makyajlı Golf'ün far tasarımında daha ince detaylar bekliyorum, trend bu yönde. Uçuk bir yenilik olmasa da, hoş sürprizler getirebilir. Sizce teknoloji ve donanımda nasıl yenilikler olabilir?
Yeni Golf'ün farları ince olursa, o zaman bambaşka bir hava katacak. Teknoloji tarafında ise otonom sürüş gibi şeyler bekliyorum. Hatta arka tarafta da yeni LED tasarım gelirse, tam olur. Kim bilir, belki de iç mekanda sürprizler olur! 😏

Yeni Golf'ün farları ince olursa, o zaman bambaşka bir hava katacak. Teknoloji tarafında ise otonom sürüş gibi şeyler bekliyorum. Hatta arka tarafta da yeni LED tasarım gelirse, tam olur. Kim bilir, belki de iç mekanda sürprizler olur! 😏
Kesinlikle, ince farlar Golf'e çok modern bir görünüm katacak. Otonom sürüş teknolojisi gelirse, sürüş deneyimimiz tamamen değişir. İç mekanda da kalite artışı bekliyorum. Belki daha akıllı bir bilgi-eğlence sistemiyle karşılaşırız. Hayal gücümüzü zorlayalım, belki de daha fazla sürprizle gelirler. 😊