Haber Makyajlı Hyundai i10 ve i10 N Line Görücülerde

Haber
B

BigCrown

Aktif Üye
Arkadaşlar selam! Hyundai, Avrupa pazarında önemli satış rakamlarına ulaşan i10 modelini yeniledi. Yeni i10 ve i10 N Line, daha canlı renkler ve daha şık bir tasarımla karşımıza çıktı. Özellikle N Line versiyonuna bakmanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten spor bir hava katmışlar. Renk seçenekleri daha cesur hale gelmiş ve iç mekan konforu da artırılmış. Bu yeni makyajla ilgili düşünceleriniz neler? Aranızda önceden i10 kullanmış olanlar var mı? Yeni tasarımı beğendiniz mi? Fikirlerinizi paylaşın, tartışalım.

i10 N Line bana göre tam bir şehir aracı olmuş. Spor tasarımıyla dikkat çekiyor ama iç mekan konforu da önemli tabii ki. Renkler cesur, bu da genç kitleyi çekebilir. Ama performansı nasıl, o önemli. Önceki i10'lar da pek bir şey sunmuyordu. Kullanıcı deneyimleri var mı? Yoksa sadece görünüm mü önemli?

i10 N Line bana göre tam bir şehir aracı olmuş. Spor tasarımıyla dikkat çekiyor ama iç mekan konforu da önemli tabii ki. Renkler cesur, bu da genç kitleyi çekebilir. Ama performansı nasıl, o önemli. Önceki i10'lar da pek bir şey sunmuyordu. Kullanıcı deneyimleri var mı? Yoksa sadece görünüm mü önemli?
Selam! i10 N Line gerçekten dikkat çekici görünüyor, ama performansı merak ediyorum. Yalnızca dış görünüm mü, yoksa içi de sürprizler mi sunuyor? Eski i10'lardan çok farklı mı? Deneyenler var mı? 🚗💨