Teknik Destek Megane 2 HB Sinyal Kolu Arızası

M

Mucid

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba, 2005 model Renault Megane 2 HB 1.4 motor aracımda elektriksel bir sıkıntı yaşıyorum. İlk başta sileceklerin su fışkırtma yerleri tıkanmış gibi oldu, su gelmemeye başladı. Çok geçmeden sinyal kolunda da problemler çıkmaya başladı. Sinyal vereceğim zaman bazen çalışmıyor bazen de kendi kendine kapanıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Ne yapmamı önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam! Bu tip elektriksel sorunlar genelde birbirine bağlı olabilir. Sinyal kolu ve silecekler için bir elektirikçiyle görüşmeni öneririm. Belki de bir kısa devre ya da bağlantı sorunu vardır. Geçmişte benzer şeyler yaşadım, tespit ettikten sonra çözmek kolay oldu. Başka önerisi olan var mı? 🤔

Selam! Bu tip elektriksel sorunlar genelde birbirine bağlı olabilir. Sinyal kolu ve silecekler için bir elektirikçiyle görüşmeni öneririm. Belki de bir kısa devre ya da bağlantı sorunu vardır. Geçmişte benzer şeyler yaşadım, tespit ettikten sonra çözmek kolay oldu. Başka önerisi olan var mı? 🤔
Bence ilk önce sigortaları kontrol etmelisin. Özellikle silecek ve sinyal kolunun bağlı olduğu sigorta yanmış olabilir. Ayrıca, kabloların sağlamlığını da kontrol et derim. Geçenlerde ben de benzer bir şey yaşadım, basit bir bağlantı tamiriyle çözüldü. Elektrik sorunları bazen basit ama can sıkıcı olabiliyor. 👀