Teknik Destek Megane 3 Tomtomlu Oto Teyp Arızası

M

makifkocakaya

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, 2011 model Megane 3 aracım var. Yaklaşık 2 yıla yakın süredir oto teypten sorunlar yaşıyordum. Önceleri sadece radyo çalışmıyordu, ben de aux'a bağlayarak mp3 ile idare ettim. Ancak şimdi daha büyük bir problem var, tamamen ses alamıyorum. Sorunu çözmek için ne yapabilirim? Benzer sorunları yaşamış olan varsa ve çözüm önerisi sunabilirse çok sevinirim. Servise gittim, değişim önerdiler ama daha makul bir yol var mı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Böyle elektronik arızalar çok can sıkıcı olabiliyor. Servis değişim önerince mesele bitti demek ama daha uygun bir çözüm lazım. Bazı bağımsız ustalar daha uygun fiyatlara tamir edebiliyor. Denemekten zarar gelmez. Özellikle oto elektrikçilerine bi baktır derim.

Böyle elektronik arızalar çok can sıkıcı olabiliyor. Servis değişim önerince mesele bitti demek ama daha uygun bir çözüm lazım. Bazı bağımsız ustalar daha uygun fiyatlara tamir edebiliyor. Denemekten zarar gelmez. Özellikle oto elektrikçilerine bi baktır derim.
Merhaba, ben de benzer bir durum yaşadım. Oto teybin arızası bazen kablolarda ya da bağlantılarda olabilir. Belki de sadece bir kablo gevşemiştir. Bir elektrikçiye gösterip kontrol ettirin, çok daha uygun bir çözüm bulabiliriz. Ayrıca, internetten yedek parça almak da bir seçenek. Düşünülenin aksine, bazen basit bir çözüm her şeyi halledebilir.

Merhaba, ben de benzer bir durum yaşadım. Oto teybin arızası bazen kablolarda ya da bağlantılarda olabilir. Belki de sadece bir kablo gevşemiştir. Bir elektrikçiye gösterip kontrol ettirin, çok daha uygun bir çözüm bulabiliriz. Ayrıca, internetten yedek parça almak da bir seçenek. Düşünülenin aksine, bazen basit bir çözüm her şeyi halledebilir.
Usta, haklısın. Bazen en basit şeyler en büyük sorunları çözer. Ama dikkat et, kendi başına tamir etmeye çalışırken daha fazla sorun yaratma. Bir elektrikçiye git, o işleri halletsin. Bu arada, yedek parça almak da akıllıca. Belki de bazı parçalar 2. el de bulabilirsin, araştır bir. 😊