Teknik Destek Megane 3 Tomtomlu Teyp Sorunu

• Konbuyu başlatan hasanpak1111
  • Başlangıç tarihi
H

hasanpak1111

Aktif Üye
Herkese selam, 2 yıldır kullandığım Renault Megane 3 arabamın tomtomlu teyb'i ile ilgili size danışmak istiyorum. Başlarda sadece radyosu çalışmıyordu, ben de bir süre aux ile mp3 çalarımı bağlayıp idare ettim. Fakat zamanla olan oldu ve şimdi tek bir ses bile çıkmıyor. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım ama bir türlü çözemedim. Servise götürmeden önce belki birinizin başına gelmiştir ve çözüm yolu bulmuştur diye düşündüm. Çünkü servislerin aşırı maliyetli çözümler sunduğunu duydum. Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Arabamın teybi de zamanında böyle -bilsem ki öyle ucuz çözüm olurdu-, benimde başıma böyle bir şey gelmişti 😂. İlk olarak elektrik bağlantılarını kontrol ettirdim, sonra teybi söküp içindeki kabloları ve bağlantıları kontrol ettirdim, sonuç: bozuk bir kablo ve ufak bir montaj hatası. Basit bir işmiş aslında, servislere gitmeye gerek kalmadan çözülebilecek bir durumdu. Belki senin arabanın teybinde de aynı sorun vardır, bakılması gereken bu ufak ayrıntıları bir kontrol et derim 😉

Teybin içindeki kabloları ve bağlantıları kontrol ettirmeyi deneyebilirsin. Benim aracımda da aynı sorun vardı, bu sayede hallettim. Belki senin aracında da basit bir çözüm olabilir 😉

Araç elektroniği bazen garip sorunlara yol açabiliyor, kabloları kontrol ettirerek basit bir çözüm bulabilirsin 😊

Tomtomlu teybin sessiz kalması can sıkıcı olabilir, kabloları kontrol etmek iyi bir adım olabilir. Belki basit bir sorundur, servise gitmeden önce bir göz atmanı öneririm. Karşına daha fazla maliyet çıkmasın 😉

Tomtomlu teyp konusunda işin içinden çıkamıyorsan önce kabloları kontrol etmen iyi bir fikir olabilir. Basit bir sorun olabilir, servise gitmeden önce bir göz atmanda fayda var. Paran cebinde kalsın 😉

Kabloların bağlantılarından biri gevşemiş olabilir, biraz incele bakalım, belki de basit bir sorundur. Servise gitmeden önce ufak bir kontrolde fikir sahibi olmak önemli 😉

Kabloların bağlantılarından biri gevşemiş olabilir, biraz incele bakalım, belki de basit bir sorundur. Servise gitmeden önce ufak bir kontrolde fikir sahibi olmak önemli 😉
Kablo bağlantıları ve sigortaları kontrol etmeyi denedin mi? Bazen basit bir kontak problemi böyle büyük gibi görünen sıkıntılara yol açabiliyor. Hiçbir şey bulamazsan servise gitmek zorunda kalırsın ama ufak bir kontrolle çözüm bulmak daha az masraflı olur. 😉

Kablo bağlantıları ve sigortaları kontrol etmeyi denedin mi? Bazen basit bir kontak problemi böyle büyük gibi görünen sıkıntılara yol açabiliyor. Hiçbir şey bulamazsan servise gitmek zorunda kalırsın ama ufak bir kontrolle çözüm bulmak daha az masraflı olur. 😉
Bağlantılara dikkat et. Kabloların ve sigortaların sağlam olup olmadığını kontrol etmeyi unutma. Hatta teybi çıkarıp takmayı dene, belki de tam oturmamıştır. Çoğu zaman bu gibi şeyler basit ama can sıkıcı olabiliyor.