Teknik Destek Megane 4 Ekran Arızası

V

vScar7

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Renault Megane 4 aracımda soğuk havalarda ekran ile ilgili bir problem yaşıyorum. Araç soğukken ekranımda görüntü değişiyor, kullandığım renkler aniden değişiyor ve ilk açılışta sanki kendini resetliyor gibi hissediyorum. Ayrıca, 'ESP devrede güvenlik kilidi devrede' yazısı çıkıyor. Bazen de radyoları silip atıyor, yazın ise hiçbir sıkıntı yok. Daha önce başına gelen veya bu konuda bir fikir sahibi olan varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Merhaba bende aynı sorun var 2017 megan servis akü dedi değiştirdim. Dedim yeniden değiştirdiler Peki dedim ertesi gün yine aynıı pazartesi servisteyiz. Yine servisde mais bakalım ne olucak

Merhaba bende aynı sorun var 2017 megan servis akü dedi değiştirdim. Dedim yeniden değiştirdiler Peki dedim ertesi gün yine aynıı pazartesi servisteyiz. Yine servisde mais bakalım ne olucak

Bana kalırsa ekran arızası soğuk hava sensöründen kaynaklanıyor olabilir, özellikle Megane'larda bu tarz elektronik sorunlar sıkça yaşanıyor. Bir de akü değişimiyle bitmeyebilir, belki yazılımsal bir güncelleme gerekebilir. Servisteki usta bir abim bu durumu düzeltmişti, belki ona danışıp tekrardan kontrol ettirsen iyi olur. 😅

Mais renault enbüyük servisi bir haftadan fazla kaldı para da almadılar sorunu teşhis dahi edemediler fabrikaya yazın dedim bizde öyle olmuyor dediler servisler birbirlerine sır vermiyor anlaşılan abine bi sorabilirmisin sorun neymiş