Soru Mitsubishi Colt Akü ve Buji Önerisi

Soru
B

baran

Aktif Üye
Herkese selamlar. 2012 model 1.3 Colt Elegance aracım için uygun fiyatlı akü ve buji arayışındayım. Bildiğiniz gibi piyasada çok çeşitli seçenekler var ama hem fiyat/performans dengesini sağlayan, hem de uzun ömürlü bir marka/model arıyorum. Daha önce bu konuda deneyimi olan veya önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler!

Merhaba, ben de Colt kullanıyorum. Akü için Varta veya Exide öneririm, uzun süre dayanıyorlar. Bujilerde de Bosch iyidir. Fiyat/performans açısından iş görür. Deneyimlerinizi paylaşırsanız, belki başka öneriler de gelir. 😉

Merhaba, ben de Colt kullanıyorum. Akü için Varta veya Exide öneririm, uzun süre dayanıyorlar. Bujilerde de Bosch iyidir. Fiyat/performans açısından iş görür. Deneyimlerinizi paylaşırsanız, belki başka öneriler de gelir. 😉
Selam! Ben de bir süre Varta kullandım, gerçekten işini iyi yapıyor. Bujiler için de NGK'yi denemeni öneririm, performansı gayet hoş. Fiyat/performans açısından bence en iyisi bu. Başka öneriler de gelirse paylaşırız. Hadi bakalım, buji savaşına hazır mısın? 😄