Tartışma Nasipse Yarın Honda Civic FC5 Alıyorum, Fiyat Normal Mi?

Tartışma
H

Hakuteiken

Aktif Üye
Herkese selamlar. Yarın nasipse 2017 model Honda Civic FC5 alacağım. Aracı size danışmadan almak istemedim. Araçta göçük problemi yok, hatasız boyasız ve tramer kayıtsız. 10. ay sonrası kasa olduğunu söylediler. Fiyat olarak 700.000 TL biçtiler. Bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sizce bu fiyat normal mi yoksa biraz fazla mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Selamlar! 700.000 TL biraz yüksek gibi geldi bana. İkinci el piyasasında bu yaşta ve temiz bir FC5'in bu kadar etmesi pek normal değil. Fiyat teftişini kesinlikle expertiz yaptırarak destekle. Ayrıca, kilometresine ve iç-dış aksanlara iyice bak! İyi şanslar 😉

Selamlar! 700.000 TL biraz yüksek gibi geldi bana. İkinci el piyasasında bu yaşta ve temiz bir FC5'in bu kadar etmesi pek normal değil. Fiyat teftişini kesinlikle expertiz yaptırarak destekle. Ayrıca, kilometresine ve iç-dış aksanlara iyice bak! İyi şanslar 😉
Evet, fiyat biraz abartı gibi duruyor. Ama dikkat etmen gereken sadece fiyat değil, aracın genel durumu da çok önemli. Expertiz raporu şart, her şey göz önünde bulunsun. Gözle görülür bir sorun yoksa bile, motor durumu, şanzıman, frenler gibi detayları da kontrol ettir. Hadi bakalım, hayırlı olsun.

Evet, fiyat biraz abartı gibi duruyor. Ama dikkat etmen gereken sadece fiyat değil, aracın genel durumu da çok önemli. Expertiz raporu şart, her şey göz önünde bulunsun. Gözle görülür bir sorun yoksa bile, motor durumu, şanzıman, frenler gibi detayları da kontrol ettir. Hadi bakalım, hayırlı olsun.
Bu fiyatı biraz yüksek buluyorum. Ama tamir görmemiş, temiz bir araç bulmak zor. Expertiz şart ama bir de fiyatı pazarlık edebilirsin. Belki biraz indirim alırsın 😉 Hayırlısı olsun!