Tartışma Opel Astra

• Konbuyu başlatan Sahide Mızrakcı
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

Sahide Mızrakcı

Yeni Üye
2020 model Opel Astra Hatchback aracımı aldığım günden beri sürekli servise götürmek zorunda kaldım. İlk iki yıl garanti kapsamında üç farklı parça değiştirildi. Ancak garanti süresi bittikten sonra yetkili servislerden hizmet almak istediğimde, diğer servislerin üç katı fiyat talep ettiklerini gördüm.

Ekim 2024’te aracımda “Motor gücü azaltıldı” uyarısı ile arıza ışığı yandı. Bunun üzerine, 5 Ekim 2024’te Opel yetkili servisi Deniz Otomotiv’e gittim. Yapılan incelemede sorunun trigger setinden kaynaklandığı, setin tamamen değiştirilmesi gerektiği ancak parçanın Türkiye’de bulunmadığı söylendi. Kapora verirsem bir ay içinde tedarik edileceği ve sorunun çözüleceği bildirildi.

Kapora vermeme rağmen, parça tam üç ay sonra geldi! Aracım nihayet teslim edildiğinde, aynı gün aynı arıza ışığı tekrar yandı. Tekrar servise götürdüm ve aracı bıraktım.

14 Şubat 2025’e kadar trigger seti dahil toplam 9 parça değiştirildi ama sorun hala çözülmedi. En sonunda motorun arızalı olduğu söylendi!

Opel Tam Bir Hayal Kırıklığı!
• Aracın kalitesi çok düşük, sürekli arıza veriyor.
• Yetkili servisler fahiş fiyatlar istiyor ve verdikleri süreleri asla tutturamıyorlar.
• Arıza tespitleri yanlış, sorunları çözmek yerine müşteriyi oyalıyorlar.

Bu kadar sorunlu bir marka görmedim! Tüm bu süreçte ne bir destek gördüm ne de mağduriyetim giderildi. Opel’in müşteri memnuniyeti diye bir önceliği yok. Zamanımı, paramı ve enerjimi tamamen boşa harcadım!

Opel’den uzak durun! Daha güvenilir ve müşteri memnuniyetini önemseyen pek çok marka varken, Opel almak tam bir hata!

Son düzenleme: