Tartışma Opel Corsa Müşteri Mağduriyeti Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Tartışma
L

Lazmmeus

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Opel Corsa sahibiyim ve son zamanlarda Opel Türkiye ile yaşadığım müşteri hizmetleri süreci beni oldukça mağdur etti. Aracımda bir sorun vardı ve servise bıraktım. Ancak, onarım süresi tam olarak iki katına çıktı ve bu süreçte bilgilendirilmek bir yana, iletişim de kopuk oldu. Başka Corsa sahipleri bu tür bir durumla karşılaştı mı? Opel Türkiye'nin müşteri hizmetleri konusundaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Mağduriyetimizi gidermek için ne yapılabilir? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Herkesin başına gelebilir ama Opel Türkiye'nin bu kadar duyarsız olması düşündürücü. Belki de bir tüketici hakları derneğine başvurmak en iyisi. Yine de bu süreçte ne yapabileceğimiz konusunda önerisi olan var mı? Başka markalar daha iyi hizmet sunuyor mu?

Maalesef bu durum birçok markada yaşanıyor. Belki de araç alırken sadece fiyat değil, sonrasında alacağın hizmeti de göz önünde bulundurmak lazım. Tüketici hakları derneği iyi bir seçenek ama alternatif markaları da düşünmek lazım. Sizce hangi marka daha iyi hizmet sunuyor?