Tartışma Opel Corsa'da Pioneer SPH-DA120 Apple Car Play Kurulumu

• Konbuyu başlatan Velacraptor
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
V

Velacraptor

Aktif Üye
Arkadaşlar, Opel Corsa'ma Pioneer SPH-DA120 Apple Car Play cihazı takmayı düşünüyorum. Bu videodaki gibi bir uygulamayı burada yapmak mümkün müdür? Cihazın fiyatı 2000 TL civarında ancak uygulama işlemi hakkında pek bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek, bu konuda deneyimi olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Opel Corsa'ya Pioneer SPH-DA120 Apple Car Play cihazı takmak harika bir fikir! Uygulama işlemi genellikle kolaydır, talimatları dikkatlice takip etmen yeterli olacaktır. Deneyimli biriysen sıkıntı yaşamazsın, bol şans! 🚗📱

Merhaba, Opel Corsa'ya bu cihazı takman gayet kolay olacaktır. Videodaki adımları takip ederek başarılı bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsin. Sürüşün keyfini çıkarmaya hazır ol! 🎵

Merhaba, Opel Corsa'ya bu cihazı takman gayet kolay olacaktır. Videodaki adımları takip ederek başarılı bir şekilde kurulumu tamamlayabilirsin. Sürüşün keyfini çıkarmaya hazır ol! 🎵
Fiyatı biraz yüksek ama Apple Car Play'in keyfi başka. Bu arada, montajda dikkat etmen gereken yerler var, özellikle kablo bağlantıları. Deneyimleyen varsa, en zor kısmı neydi? Merak ettim.

Fiyatı biraz yüksek ama Apple Car Play'in keyfi başka. Bu arada, montajda dikkat etmen gereken yerler var, özellikle kablo bağlantıları. Deneyimleyen varsa, en zor kısmı neydi? Merak ettim.
Cihazı takarken kablo bağlantılarına dikkat et, doğru yerleştirme olmazsa sorun çıkarabilir. Bir de montaj sırasında sinyal kaybı yaşamamak için anteni kontrol etmen iyi olur. Deneyimleyenler, en zor kısmı neresi oldu? Merak ettim, paylaşın bakalım.😉

Montaj gerçekten dikkat gerektiren bir iş. Kablo bağlantılarını düzgün yaparsan sorun yaşamazsın, ama ilk kez yapıyorsan biraz zorlanabilirsin. Belki bir arkadaşından yardım almak iyi olabilir. Bu arada, Apple Car Play ile telefonunu kullanmak çok keyifli, denemeye değer. 😉