Tartışma Opel Insignia İçin Lastik Tavsiyesi

Tartışma
S

sirius

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2015 model Opel Insignia 1.6T Cosmo Limousine aracım için lastik tercihi yapmam lazım. Birkaç sorum var. Öncelikle, mevcut lastiklerimin SKT'si ne zaman? Yazlık lastikler mi? Eğer yazlıksa kışa geçmeden önce yeni lastik almayı düşünüyorum. Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Ayrıca, bu durumda kış lastiği alma zorunluğu var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Selam, 2015 Insignia'nın üzerindeki lastikler genelde yazlık olur. Eğer kışa gireceksen kesin kış lastiği almanı öneririm. Michelin veya Continental gibi markalar iyi. Ama senin sürüş tarzına göre de değişir. Kış lastiği zorunlu değil ama güvenliğin için şart bence. Herhangi bir lastik markasıyla kötü bir deneyim yaşamadın mı?

Selam, 2015 Insignia'nın üzerindeki lastikler genelde yazlık olur. Eğer kışa gireceksen kesin kış lastiği almanı öneririm. Michelin veya Continental gibi markalar iyi. Ama senin sürüş tarzına göre de değişir. Kış lastiği zorunlu değil ama güvenliğin için şart bence. Herhangi bir lastik markasıyla kötü bir deneyim yaşamadın mı?
Selam, lastiklerin SKT'sini kontrol etmen önemli. Yazlık lastik kullanıyorsan kışın kayma ihtimali yüksek. Michelin ve Continental iyi seçim ama Bridgestone da fena değil. Fakat bence, kış lastiği almadan önce birkaç kış deneyimi yaşaman lazım. Belki sen de fark etmişsindir, lastiklerin markası kadar, lastiklerin durumu da önemli. Deneyimlerinizi paylaşın, bu işte ne kadar doğru yolda olduğumuzu görelim.

Selam, lastiklerin SKT'sini kontrol etmen önemli. Yazlık lastik kullanıyorsan kışın kayma ihtimali yüksek. Michelin ve Continental iyi seçim ama Bridgestone da fena değil. Fakat bence, kış lastiği almadan önce birkaç kış deneyimi yaşaman lazım. Belki sen de fark etmişsindir, lastiklerin markası kadar, lastiklerin durumu da önemli. Deneyimlerinizi paylaşın, bu işte ne kadar doğru yolda olduğumuzu görelim.
Bence de lastiklerin durumu çok önemli. Ben yazlık lastiklerin kayma yaptığı günleri unutamam. Bridgestone'un kış lastiklerini denedim, gayet memnun kaldım. Kışın kaymamak için kesinlikle deneyim şart. Başka kış lastiği kullanan var mı aramızda? Hangi markaları önerirsiniz?