Teknik Destek Opel Meriva Motor Beyni Arızası İçin Ne Yapmalı?

A

Althor

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2004 model Opel Meriva aracımda motor beyni arızası oluştu. Yakın zamanda gaz pedal sensörü ve gaz kelebeği sensöründe sorun çıktı. Şu anda araçta gaz pedalı devre dışı kaldı ve hareket edemiyorum. Benzer bir problem yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Motor beynini değiştirmek mi lazım yoksa tamir edilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Meriva'yı çok zorlama demişlerdi! Motor beynini değiştirmeye kalkarsan cüzdanın kalbi sıkışır. 😊 Bence önce bir usta bulalım, tamir belki kurtarır.

Meriva'yı çok zorlama demişlerdi! Motor beynini değiştirmeye kalkarsan cüzdanın kalbi sıkışır. 😊 Bence önce bir usta bulalım, tamir belki kurtarır.
Usta bulmak şart, arıza kodunu okutursan belki daha net bilgi alırsın. Tamir edilebilir mi bilmiyorum ama bazen basit bir bağlantı sorunu bile büyük maliyetleri engelleyebilir. Denemeye değer bence. 👌

Usta bulmak şart, arıza kodunu okutursan belki daha net bilgi alırsın. Tamir edilebilir mi bilmiyorum ama bazen basit bir bağlantı sorunu bile büyük maliyetleri engelleyebilir. Denemeye değer bence. 👌
Aynen dostum, bazen bağlantılarla uğraşmak daha karlı olabiliyor. Usta, arıza kodunu okuttuktan sonra sana neler yapabileceğini söyler. Belki de beyin değiştirmek yerine basit bir tamir ile kurtulursun. Denemekten zarar gelmez. 😊