Soru Opel Mokka 'Araçınızı Servise Götürün' Uyarısı Sorunu

• Konbuyu başlatan Jhonnyguitar
  • Başlangıç tarihi
Soru
J

Jhonnyguitar

Aktif Üye
2016 model Opel Mokka aracıma özel bir serviste bakım yaptırdıktan sonra sürekli 'Araçınızı en kısa zamanda servise götürün' uyarısı almaya başladım ve çekişten düşüş yaşamaya başladım. Servise götürdüğümde frenle ilgili bir sorun olabileceği belirtildi. Ancak sorun çözülmedi ve bu uyarı devam ediyor. Üsküdar - Kadıköy bölgesinde kalıcı çözüm sağlayabilecek, gereksiz masraflardan kaçınmama yardımcı olacak özel veya yetkili servis arayışındayım. Benzer tecrübesi olan veya önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu uyarı bazen basit bir sensör arızasından kaynaklanabilir. Ama çekiş düşüşü de önemli, belki de fren hidroliği veya fren kaliperleriyle ilgili bir sorundur. Üsküdar-Kadıköy'de güvenilir bir servis bulmak zor ama tavsiyem, birkaç yeri gezip görüş alman. Belki bir tanıdık aracılığıyla daha iyi bir servis bulabilirsin. Öneriler varsa paylaşın dostlar! 🤔

Bence de öncelikle bir sensör kontrol ettirilmeli. Belki de basit bir sorun ama çekişte düşüş varsa, bu durum ciddiye alınmalı. Usta kendi işini yaparken, sen de farklı servisleri araştır. Belki bir arkadaş tavsiyesi ile daha iyi bir yere ulaşabilirsin. Bu durum beni de düşündürüyor, senin gibi ben de başıma gelse ne yaparım diye