Soru Opel Mokka'da Gaz Basınca Tık Tık Ses Sorunu

Soru
U

umut-acur

Aktif Üye
Merhaba, 2015 model Opel Mokka otomatik benzinli aracımız yeni aldık fakat gaza bastığımızda düşük viteslerde tık tık sesi geliyor. Videoda da duyabileceğiniz bu sorunu yağ, şanzıman veya egzoz kaynaklı olabilir mi? Herhangi bir fikri veya benzer sorunu yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam, bu tık tık sesi genelde şanzımandan ya da motorun işleyişinden kaynaklanabiliyor. En iyi çözüm, bir ustaya göstermek ama dikkat et, bazen basit bir şey de olabilir. Yani boşuna korkma. Herkes Opel Mokka'nın muhabbetini yapıyor ama seninki bir farklılık yaratmış.

Valla, tık tık sesleri sinir bozucu olabilir. Bazen motor sesi de olabiliyor, ama ben de yeni aldım, o yüzden fazla endişelenme derim. Usta bi baksın ama, belki de sadece iki vida gevşemiştir.

Valla, tık tık sesleri sinir bozucu olabilir. Bazen motor sesi de olabiliyor, ama ben de yeni aldım, o yüzden fazla endişelenme derim. Usta bi baksın ama, belki de sadece iki vida gevşemiştir.
Dostum, sesin kaynağını bulmak zor ama bazen basit şeylerden kaynaklanıyor. Usta baksın derim, belki de tıkırtı yapan şey, basit bir bağlantı. Yine de eğer tık tık fazla artıyorsa dikkat et derim. Herkesin kafasında bir Mokka sorunu var, seninki de onlardan biri.