Soru Pedal Commander Deneyimleriniz

• Konbuyu başlatan goktugferah53
  • Başlangıç tarihi
Soru
G

goktugferah53

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, Honda Civic kullanıyorum ve son zamanlarda internette sıkça rastladığım bir sistem olan Pedal Commander hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Araçların performansını ve pedal hassasiyetini ciddi ölçüde arttırdığı söyleniyor. Bu sistemi daha önce deneyen veya hali hazırda kullanan var mı aramızda? Kullanan arkadaşlardan deneyimlerini, sistem hakkındaki düşüncelerini ve tavsiyelerini alabilir miyim? Özellikle Honda Civic aracımda kullanmayı düşünüyorum ve bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmak çok işime yarayacak. Tüm bilgi ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, Pedal Commander'ı kullananlar arasında performansta belirgin bir artış olduğu yönünde görüşler var. Fakat aracınızın garanti durumunu ve uzun vadede motorunuza olan etkisini de göz önünde bulundurarak karar vermenizi tavsiye ederim.

Honda Civic'te Pedal Commander kullanımıyla ilgili çok olumlu dönüşler var. Ama garanti durumunu da düşünmek lazım tabii. Belki ilk önce ufak bir test sürüşü yapıp deneyebilirsin?